Відкрийте свій дім. Відкрий своє серце.

Ви можете допомогти дитині, яка потребує допомоги, ставши одним із батьків притулку «Руки допомоги» та відкривши свій дім як тимчасове безпечне місце для проживання дитини, яка чекає на об’єднання сім’ї. Батьки-притулки — це особливі люди, які забезпечують тимчасовий дім, а також надають допомогу, любов і стабільність дітям і підліткам, які потребують безпечного місця для життя.

Чи хочете ви стати батьками в притулку? Дізнайтеся, як ви можете забезпечити тимчасовий притулок (до 30 днів) для дитини, яка потребує тимчасового житла. Телефонуйте сьогодні, щоб дізнатися більше:

  • Щоб стати батьком притулку (англомовний дім), заповніть вікторину/форму героя нижче або зателефонуйте за номером 856.881.6100
  • Щоб стати батьком притулку в двомовному домі (іспанська, дарі/пушту, афганська, українська, гаїтянська, французька та гаїтянська креольська), заповніть вікторину/форму героя нижче або зателефонуйте за номером 856.651.9633

Кожна молодь потребує дбайливого домашнього середовища, щоб повністю розкрити свій потенціал. Програма притулку Центру сімейних послуг розміщує дітей і підлітків (новонароджених до 18 років) у тимчасових притулках з метою возз’єднання сім’ї. Притулки забезпечують турботливий, безпечний і заохочувальний тимчасовий дім (до 30 днів). Батьки-притулки створюють середовище, яке допомагає дітям зцілитися від пережитої травми, заохочує особистісне зростання, прищеплює сімейні цінності та відзначає успіхи.

Батьки притулку отримують постійну допомогу та підтримку від нашого персоналу. Навчений персонал готовий на кожному кроці, щоб допомогти батькам із притулків стати найкращими опікунами. Програма пропонує:

  • відмінна програма навчання
  • тренер для підтримки батьків притулку
  • ведення справи для кожної дитини
  • навчання для кожної дитини
  • конкурсна стипендія

Існує нагальна потреба в двомовних батьках-притулках для тимчасового розміщення дітей у двомовних будинках, англійська/іспанська, англійська/дарі, англійська/пушту, англійська/афганська, англійська/українська, англійська/гаїтянська, англійська/французька та англійська /Гаїтянська креольська.

Не впевнені, що стати батьком будинку-притулку підходить вам? Продовжуйте читати в розділі «Часті запитання» або заповніть нашу коротку анкету.